Skip to main content

Dagopvang afspreken?

Bel ons even voor meer informatie  op (0487) 53 12 36 of stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Mail nu

We bezorgen je hond steeds weer een leuke dag

Dagopvang voor honden

Wil je een vaste afspraak voor de opvang van je hond? Dat is bij ons al mogelijk vanaf één dag in de week (of minimaal vier keer in de maand). Je hond draait dan gewoon mee in het ritme van de honden die in het pension verblijven. Hij gaat dus lekker uit en naar de speelweide en heeft een sociaal leven. En heb je af en toe opvang nodig? Ook dan kan je hond bij ons terecht.

Structurele dagopvang

Voor de structurele dagopvang hebben we andere tijden dan voor het pension. 

 • Brengen
  tussen 07.00 en 09.00 uur
 • Ophalen
  tussen 17.00 en 19.00 uur

Zoals hierboven al genoemd, is de minimale afname vier dagen per maand. Eén keer per maand ontvang je een digitale factuur voor de overeenkomen dagen. Die brengen we je in rekening, of je er nu wel of geen gebruik van maakt (met uitzondering van vakanties).

Verder geldt - net als bij het pension - dat het paspoort altijd aanwezig moet zijn op het moment dat je hond bij ons is. Ook de lijstjes van de verplichte inentingen en van de honden die we niet kunnen aannemen is hetzelfde. Op officiële feestdagen en tijdens alle schoolvakanties hebben we geen dagopvang.

Incidentele dagopvang

Voor de incidentele dagopvang hebben we de volgende breng- en ophaaltijden. 

 • Brengen

  tussen 07.00 en 09.00 uur

 • Ophalen
  tussen 17.00 en 18.00 uur

Verder geldt - net als bij het pension - dat het paspoort altijd aanwezig moet zijn op het moment dat je hond bij ons is. Ook de lijstjes van de verplichte inentingen en van de honden die we niet kunnen aannemen is hetzelfde. Op officiële feestdagen en tijdens alle schoolvakanties hebben we geen dagopvang.

Wat je moet meenemen als je je hond brengt:

 • Paspoort (check de verplichte inentingen!)

 • Deken (hoeft niet, mag wel op eigen risico)
 • Eventueel dieetvoer of medicijnen
 • Let op: geef je hond ‘s morgens geen eten!

Hoe de dag eruit ziet

Je kunt je hond 's morgens brengen tussen 07.00 en 09.00 uur. Vergeet het paspoort niet, want het is wettelijk verplicht dat het paspoort aanwezig is als je hond bij ons verblijft. Net als wanneer je hond bij ons logeert, gaat hij ook als hij voor dagopvang bij ons is dagelijks meerdere malen naar een van de speelweides. Hoe lang dat precies is, hangt af van het weer. De honden worden in een roedel uitgelaten. We bekijken goed welke honden goed bij elkaar passen. We kijken dan naar ras, leeftijd, sekse en grootte.

Voeding en verzorging

De honden krijgen twee keer per dag te eten: na het uitlaten in de ochtend en aan het einde van de dag. Na de maaltijd hebben ze een rustmoment. Schoon drinkwater is uiteraard altijd beschikbaar. Je hoeft geen eigen voer mee te nemen. Het mág wel, bijvoorbeeld als je dieetvoer geeft. Krijgt je hond thuis meer dan twee keer per dag te eten? Geef het ons even door, dan houden we er rekening mee. Als je hond medicijnen gebruikt, geef dat dan ook mee. We controleren de inname van voeding en water, en ook na het buitenspelen kijken we de honden even na.

Je hond krijgt van ons een mand met kleed. Wil je je hond zijn kleed van thuis meegeven? Dat kan uiteraard. Het is wel op eigen risico.

Hygiëne en comfort

Hygiëne vinden we erg belangrijk. Daarom zijn onze dierenverblijven volledig betegeld en worden ze iedere dag van boven tot onder schoongemaakt. Wanneer er een nieuwe hond komt, desinfecteren we het verblijf. Dankzij ons ventilatiesysteem hebben we 24 uur per dag verse lucht. In de winter worden de ruimtes verwarmd, terwijl de verblijven in de zomer koel worden gehouden door het ventilatiesysteem en de goede isolatie. In de verblijven is altijd muziek te horen.

Ophalen

Je kunt je hond aan het einde van de dag tussen 17.00 en 18.00 uur weer ophalen. Of tussen 17.00 en 19.00 uur, als je gebruikmaakt van structurele opvang.

Tarieven (per 1 januari 2024)

 • Kleine hond
  € 15,00

  Tijdens alle schoolvakanties geldt een toeslag van € 1,50 per dag

 • Middelgrote en grote hond
  € 16,50

  Tijdens alle schoolvakanties geldt een toeslag van € 1,50 per dag

 • Wassen tijdens verblijf kleine hond
  € 15,00
 • Wassen tijdens verblijf middelgrote en grote hond
  € 17,50
 • Wassen tijdens verblijf langharige middelgrote en grote hond
  € 20,00
 • Prijzen zijn inclusief BTW, voer en mand
 • Bij 3 huisdieren van 1 eigenaar 10% korting